Американський актор Марк Гемілл попереджатиме про повітряну тривогу в Україні

Американський актор Марк Гемілл попереджатиме про повітряну тривогу в Україні

Додаток «Повітряна тривога» в Україні офіційно співпрацює з ініціативою президента Зеленського United24. Одним з її амбасадорів є американський актор Марк Гемілл, всесвітньо відомий як Люк Скайуокер з саги «Зоряні війни». Тепер він озвучив англійську версію додатку.

Легендарний актор сповіщатиме користувачів про п’ять різних видів небезпеки: ракетний удар, обстріл, вуличні бої, радіаційна та хімічна загроза. Марк Гемілл також додав кілька своїх знакових і надихаючих цитат з кіносаги до оголошень, коли небезпека мине.

Усі пожертви в додатку підуть на придбання дронів для українських захисників через платформу United24, оскільки Марк був першим амбасадором проекту Армії Дронів.

Англомовна версія додатку «Повітряна тривога», озвучена Марком Геміллом, вже доступна на iOS, Android і Huawei. Користувачі можуть змінити мову сповіщень у zалаштуваннях. Якщо мова інтерфейсу телефону не українська, за замовчуванням програма буде встановлена англійською.

Додаток «Повітряна тривога» розроблено компанією Ajax Systems за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Додаток має понад 11 мільйонів завантажень. Він став зручним і надійним інструментом інформування українців про небезпеку, що насувається.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *