Українка вийшла на сцену «Міс Всесвіт» у США в образі воїна світла. Відео

Українка вийшла на сцену «Міс Всесвіт» у США в образі воїна світла. Відео

Тисячі користувачів соцмереж прокоментували вихід української конкурсантки «Міс Всесвіт», яка була в костюмі бойового ангела з мечем у Новому Орлеані, США, пише Euro Weekly News.

Відео виступу українки Вікторії Апанасенко поширювалися сотні разів, коли 28-річна дівчина представила костюм «Воїна світла». Одяг Вікторії мав багатошаровий мотив із вишуканими, великими синьо-жовтими крилами, увінчаними мечем і бронежилетом.

У дописі в Instagram на сторінці «Міс Україна» йдеться: «Костюм „Воїн Світла“ символізує боротьбу нашої нації з пітьмою та оберігає, наче войовничий Архангел Михаїл, що захищає Україну з мечем. В руках у Вікторії зброя, її тіло в обладунках, водночас вона несе світло через темряву, що прийшла на наші землі з агресором».

У дописі додається: «Монолітний комбінезон символізує броню та наче друга шкіра огортає Вікторію. Біла сукня, яка складається зі стилізації вишиванки з пишними рукавами, спідниці, на яку загалом пішло понад 10 метрів тканини, та, створеної на сучасний лад, крайки, тобто паску. Костюм прикрашає головний убір з традиційними для України колосками».

«Символічні крила, обпалені в битві, незламні. Вони заточені у синьо-золоті обладунки в кольорах, що символізують український прапор, розкриті для вирішального бою та прикрашені різноманітними дзеркальними орнаментами», — розповідається в акаунті.

«Костюм створювався в Україні протягом чотирьох місяців в екстримальних умовах, під звуки сирен, без електроенергії та у світлі свічок», — повідомляється на сторінці.

Розробила та створила костюм відома українська художниця по костюмах Леся Патока.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *