Генеральний директор Uber привіз до України кошти на реанімобілі

Генеральний директор Uber привіз до України кошти на реанімобілі

Під час візиту в Україну Дара Хосровшахі, генеральний директор Uber, зустрівся з Михайлом Федоровим, віце-прем’єр-міністром — міністром цифрової трансформації, повідомляє Кабінет Міністрів України.

Сторони обговорили масштабну підтримку Uber України у 2022 році, зобов’язання продовжити її у 2023 році та ще один внесок у розмірі 1 500 000 доларів через президентську ініціативу United24.

На початку грудня United24 у партнерстві з Uber запустили міжнародний збір коштів для машин швидкої допомоги Keep Ukraine Moving та поділилися історіями відважних українських водіїв, які допомагають країні та рятують життя під час війни. Загальна сума зібраних коштів і пожертвувань самої компанії досягла 1 500 000 доларів.

Під час зустрічі з Михайлом Федоровим Дара Хосровшахі анонсував новий внесок Uber для машин швидкої допомоги типу C. Компанія перерахує ще 1 500 000 доларів, подвоївши зібрані кошти. Таким чином, загальний внесок компанії за місяць партнерства з United24 становитиме 3 000 000 доларів. Михайло Федоров подякував команді Uber «за численні ініціативи, які вони реалізували протягом 2022 року, і за партнерство з платформою United24».

У свою чергу команда Uber запевнила, що протягом 2023 року підтримуватиме медичну галузь, освіту, культуру та неурядові організації. Хосровшахі подякував користувачам з усього світу, які підтримали Україну та долучилися до кампанії Keep Ukraine Moving.

Хосровшахі обіцяв і далі надавати безкоштовні поїздки тимчасово переміщеним особам, лікарям, медсестрам і працівникам критичної інфраструктури. Це також допоможе міністерствам культури, освіти і науки, охорони здоров’я. Також протягом 2023 року компанія безкоштовно доставлятиме необхідні продукти харчування, медикаменти, зимівники та матеріали для реконструкції житла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *