Король Чарльз і королева-консорт Камілла демонструють підтримку України

Король Чарльз і королева-консорт Камілла демонструють підтримку України

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну члени королівської родини користувалися багатьма нагодами, щоб продемонструвати свою підтримку народу України, пише Town and Country.

І король Чарльз, і королева-консорт Камілла продовжили цю тенденцію під час нещодавнього візиту до Болтона, спілкуючись із членами Об’єднання українців у Великій Британії, які проживають у місті.

Ярослав Тимчишин, представник Об’єднання, зустрів королівське подружжя разом із біженцями. За його словами, король і королева-консорт «були абсолютно чудовими у своїй підтримці, як і вся королівська родина».

Ця зустріч є одним із кількох способів, якими члени королівської родини продовжують демонструвати свою підтримку народу України через публічні візити та послання. У листопаді принцеса Уельська зустрілася з українськими родинами переміщених осіб у Редінгу, південно-східна Англія, коли було оголошено, що Королівський фонд надаватиме консультації та підтримку стратегії психічного здоров’я першої леді Олени Зеленської.

Члени королівської сім’ї також іноді сигналізували про свою підтримку іншими способами, роблячи пожертви на гуманітарний заклик Комітету з надзвичайних ситуацій в Україні та через повідомлення підтримки в соціальних мережах.

У березні принц Чарльз назвав повномасштабне вторгнення Росії в Україну «жорстокою агресією». Приблизно в той же час королева Єлизавета була сфотографована у Віндзорському замку перед величезною виставкою квітів у синьо-жовтих кольорах державного прапора України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *