Легендарні Scorpions дадуть концерт на Майдані після перемоги України

Легендарні Scorpions дадуть концерт на Майдані після перемоги України

Легендарний рок-гурт Scorpions планує виступити на Майдані Незалежності в Києві після перемоги України, повідомляє Yahoo.

«Коли закінчиться війна, ми сподіваємося провести мирний концерт на Майдані в Києві», — сказав соліст Клаус Майне.

Гурт пообіцяв більше не виступати в Росії. Scorpions скасували всі заплановані російські концерти після початку неспровокованої повномасштабної війни Росії проти України.

«Я не думаю, що ми будемо колись знову виступати в Росії, — сказав Майне. – Не в осяжному майбутньому. Ми повинні самі робити висновки з реальності».

Відомий своїм хітом «Wind of Change», неофіційним гімном демократії, яка закріпилася в країнах Східної Європи наприкінці 1980-х років, гурт змінив текст своєї знаменитої пісні Wind of Change з “I follow the Moskva down to Gorky Park” на “Now listen to my heart, it says Ukraina”.

Музикант також розповів про те, чи боїться він ядерної війни, і зазначив, що союзникам України потрібно посилити підтримку України.

«Ми всі боїмося ескалації війни, — зізнався він. – Але це не повинно підштовхувати нас до послаблення підтримки України. Інакше те, що буде далі, може бути гіршим, ніж те, що відбувається зараз».