В окрузі Сакраменто відбулася акція зі збору іграшок для дітей-біженців з України

В окрузі Сакраменто відбулася акція зі збору іграшок для дітей-біженців з України

Для дітей, які є біженцями від війни, іграшки можуть служити основними інструментами для вираження емоцій та бачення нормальності життя серед потрясіння, з якими стикаються дітлахи. Щоби підтримати маленьких біженців з України, у Сакраменто провели акцію зі збирання іграшок, повідомляє KCRA.

У розпал переміщень і психічних травм іграшки можуть стати джерелом комфорту, сприяючи почуттю безпеки та забезпечуючи середовище, за допомогою якого діти можуть обробити свій досвід, відновити відчуття гри та, зрештою, відновити елементи зірваного дитинства.

Ukrainian American House у Ранчо Кордова організував та провів акцію заради збору іграшок для українських дітей-біженців, які живуть у Сакраменто.

«Ми намагаємося принести трішки різдвяної радості цим родинам, яким важко жити далеко від дому, поки триває війна, та, можливо, важко дозволяти собі подарунки», – сказала Кароліна Кватерчук-Елісон, представниця Ukrainian American House.

Акція щодо збирання іграшок відбулася в середу, 13 грудня, і тривала до вечора. Як повідомляє UA House, іграшки з акції будуть передані юним українцям, мешканцям округу.