Гурт «Океан Ельзи» випустив свою першу пісню англійською мовою. Відео

Гурт «Океан Ельзи» випустив свою першу пісню англійською мовою. Відео

Український рок-гурт «Океан Ельзи» відкрив новий шлях, оприлюднивши свій перший за майже три десятиліття англомовний трек Voices Are Rising, повідомляє The New Voice of Ukraine.

«Voices are rises, just let it out right now» («Голоси здіймаються, вони стають гучнішими, їх стає все більше») — такий меседж несе пісня, яку гурт презентував у день, коли Україна зазнала масованого ракетного обстрілу російських військ.

«Тут мали б бути великі тексти, розповіді і пресрелізи», — написав гурт в Instagram.

«Але сьогодні ми хочемо аби ви просто послухали пісню та, найголовніше, пам’ятали, що світло завжди переможе темряву. Наші українські голоси вже здійнялись завдяки тим, хто щохвилини боронить, відновлює, несе своє світло!».

«Voices Are Rising» — перша пісня з цілого англомовного альбому, який нещодавно було анонсовано, вказуючи, що на це рішення надихнув перший в Україні документальний фільм «20 днів у Маріуполі», який отримав «Оскар», режисера Мстислава Чернова.

У 2024 році «Океан Ельзи» святкує своє 30-річчя. У жовтні минулого року гурт оголосив про роботу над новим альбомом, який має вийти у 2024 році. У лютому «Океан Ельзи» представив свою першу нову пісню з 2022 року — «Відповідь», випущену в другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну.