В Україну приїхав конгресмен США

В Україну приїхав конгресмен США

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Американський політик, конгресмен США шести скликань, почесний президент Асоціації американських конгресменів Джим Слеттері прилетів до Одеси для того, щоб обговорити партнерство між Україною і Сполученими Штатами. Про це пише Odessa.online.

На молитовному сніданку Джим Слеттері заявив, що українці мають талант та великий ресурс.

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

«Для мене це бути тут велика честь, я хотів би привітати українців з наступаючою 30-ю річницею Незалежності, я оптимістично налаштований щодо майбутнього України, тому, що українці мають талант і величезний ресурс. Я регулярно відвідую Україну, починаючи з 2004 року, і бачу прогрес. Сподіваюся, що люди також зауважують і вдячні за цей прогрес, за розвиток країни. Хотів би відзначити, що сьогодні багато поділів в США між демократами і республіканцями, але ми разом підтримуємо незалежну і вільну Україну. Ми хочемо допомагати людям України та підтримувати їх уряд. Але також ми розуміємо, що майбутнє України визначають українці », – сказав колишній член конгресу США Джим Слеттері.

Також в резиденції Глави УГКЦ в Києві відбулася зустріч Блаженнішого Святослава із американським політиком. Під час зустрічі було обговорено низку тем, пов’язаних із сучасною ситуацією протидії коронавірусній загрозі. Сторони проаналізували відповіді на пандемію різних країн світу, обговоривши, зокрема, ефективність задоволення духовних потреб вірних. Конгресмену було також представлено суспільну ситуацію в Україні.

Слід зазначити, що протягом останніх 17 років Джим Слеттері багато допомагає Україні в залученні інвестицій у регіони, отриманні технічної та фінансової допомоги від США, просуванні інтересів країни в Конгресі США та збереженні України на порядку денному США.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *