Українські різдвяні страви готуватимуть під час майстер-класу в Японії

Українські різдвяні страви готуватимуть під час майстер-класу в Японії

11 січня 2021 року в Японії відбудеться онлайн майстер-клас, де готуватимуть український різдвяний борщ та зрази. Про це повідомляється на сторінці спільноти українців в Японії “Краяни” у Фейсбуці.

“У грудні минулого року всі гості нашого дводенного фестивалю “Українське Різдво в Токіо” змогли скуштувати різдвяні традиційні страви. Серед них були кутя, борщ та зрази. Якщо ви хочете навчитись самостійно готувати їх, долучайтесь до заходу. Посилання нижче», – йдеться у дописі.

Варто додати, що захід проходить за участі іноземного дипломата і передбачає розповідь про культуру й традиції країни та готування страв у прямому ефірі.  Зазначається, що майстер-клас за участі України – це вже четвертий кулінарний проєкт, який дає можливість онлайн дізнатись найкращі рецепти від представників посольств кожної країни.

Першим учасником проєкту стало посольство Вірменії, другим – Того, третім – Ізраїль, і цього разу – Україна. На цей раз розповість про українські різдвяні традиції, поділиться рецептом куті та навчить готувати різдвяний борщ і картопляні зрази другий секретар посольства України в Японії, відповідальний за культуру, освіту та спорт Віолетта Удовик, яка вже три роки перебуває у Японії.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-1_H-Ukr-1024x141-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *