Вперше в історії Оскара глядачі можуть проголосувати за найкращий фільм

Вперше в історії Оскара глядачі можуть проголосувати за найкращий фільм

Американська кіноакадемія, яка вручає премію Оскар, цього року проведе серед глядачів голосування за звання найкращого фільму. Користувачі соцмережі у твітері можуть опублікувати пост із назвою кращого, на їхню думку, фільму. Про це йдеться на сайті премії.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Можна голосувати навіть за стрічку, яка не отримала номінації. Тобто це може бути буквально будь-яка стрічка, яка вийшла у 2021 році. Повідомлення має містити обов’язковий хештег #OscarsFanFavorite.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Варто зазначити, що нагороду переможець цієї глядацької номінації не отримає. Але найпопулярніші сцени з фільму-переможця покажуть на церемонії разом із твітами тих, хто голосував.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

П’ять користувачів, які візьмуть участь в голосуванні мають можливість отримати подарунок: безкоштовні квитки в кінотеатри протягом року, підписку на стрімінгові сервіси та ексклюзивні сувеніри з магазину музею Академії кіномистецтв.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Також організатори премії оберуть трьох користувачів соцмережі “сліпим” методом серед тих, хто проголосував за улюблений фільм. У цих трьох щасливчиків буде можливість отримати оплачувану поїздку в Лос-Анджелес на церемонію 2023 року.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *