В Україні вбито оператора телеканалу США

В Україні вбито оператора телеканалу США

Під Києвом внаслідок обстрілу загинуло оператор американського телеканалу Fox News П”єр Закревський та українська журналістка Олександра Кувшинова. Про це пиписав на своїй сторінці у Телеграм радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

«Оператор телеканалу FoxNews, громадянин Ірландії П’єр Закревський та українська журналістка Олександра Кувшинова загинули внаслідок артилерійського обстрілу з боку російсько-фашистських військ у північно-східній частині с. Горенка», – написав Геращенко.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

На телеканалі Fox News також зазначено про смерть колеги. «П’єр був убитий у Горенці, під Києвом, в Україні. Вчора П’єр був із Бенджаміном Холом і збирав новини, коли їхній автомобіль потрапив під вогонь», – зазначила виконавча директорка Fox News Media Сюзанна Скотт. 

Варто додати, що П’єр Закжевський працював разом із кореспондентом Бенджаміном Холлом, якого поранили. Закжевський був фотографом та оператором, працював на Fox News в Іраці, Афганістані та Сирії, йому було 55 років.

Олександра Кувшинова була фотографинею, працювала у компанії «Radioaktive Film» у Києві, у прес-службі Міністерства охорони здоров’я України, громадської організації «KRAЙ».

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *