В Україні проведуть “Олімпіаду Геніїв”

В Україні проведуть “Олімпіаду Геніїв”

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Україна стала першою країною в світі, яка отримала від США ліцензію на проведення національної «Олімпіади Геніїв», проекту, покликаного вивчати охорону довкілля та екологію. Про це повідомилило Посольство України у США на офіційній сторінці у Facebook.

This image has an empty alt attribute; its file name is Truck-Driver-Alex-Demchyuk-1_S-UA.gif

“У Вашингтоні у Посольстві України у США Мала академія наук України підписала контракт про створення в Україні першої національної Олімпіади Геніїв (Genius Olympiad Ukraine). Вже цього року почнеться перший відбір серед українських школярів”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

У заході взяли участь Президент Terra Science and Education, засновник Олімпіади Genius доктор Фехмі Дамкачі, директор Малої академії наук України Оксен Лісовий, Посол України в США Oksana Markarova та заступник директора Малої академії наук Євген Кудрявець, який стане першим директором Genius Olympiad Ukraine.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Варто нагадати, що Олімпіада Геніїв (Genius Olympiad) – це найбільший міжнародний конкурс наукових проєктів з охорони довкілля та екології. Щороку в ньому беруть участь понад 1000 школярів з-понад 80 країн світу. Запуск пілотних проєктів заплановано в Україні, Мексиці, Південній Кореї та Кувейті, але саме Україна першою підписала ліцензійний договір на проведення національного етапу конкурсу у себе вдома.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *