Міжнародна стрімінгова платформа HBO придбала український фільм (Відео)

Міжнародна стрімінгова платформа HBO придбала український фільм (Відео)

Міжнародна стрімінгова платформа HBO придбала український фільм “Погані дороги” режисерки Наталії Ворожбит. Це означає, що тепер стрічка буде доступна для глядачів HBO GO всіх країн Центральної Європи. Про це пише Телеканал 24.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Це одна з найпопулярніших послуг TV Everywhere, яку пропонує американська кабельна мережа преміумкласу HBO в США. Він рекомендує одні з найкращих повних епізодів оригінальних серіалів, фільмів, ексклюзивний відеоконтент, путівники по епізодах та багато іншого не лише у США, але й у всьому світі.

This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Повнометражний дебют драматургині та сценаристки Наталки Ворожбит є екранізацією її хітової однойменної п’єси, яку ставили у Лондоні та Києві. Стрічка складається з п’яти окремих новел про мешканців Донбасу, чиє життя – по обидві сторони від лінії розмежування.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Драму зняли після того, як однойменний спектакль вже підкорював театральні сцени. Наталка Ворожбит спеціально не запрошувала до знімання фільму “Погані дороги” акторів, які вже вжились у ролі головних героїв драми. У головних ролях: Ігор Колтовський, Андрій Лелюх.

Продюсерами фільму виступили Юрій Мінзянов та Дмитро Мінзянов. Сценарій Наталка Ворожбит створювала після поїздок у Східну Україну.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *