У Pfizer прокоментували смерть українця після вакцинації їхнім препаратом

У Pfizer прокоментували смерть українця після вакцинації їхнім препаратом

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

У американській фармацевтичній корпорації Pfizer прокоментували смерть жителя Вінничини після щеплення їхньою вакциною від коронавірусу. Про це пише Радіо Свобода.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

«Наші думки з сім’єю загиблого. Ми дуже серйозно ставимося до побічних ефектів, які потенційно пов’язані з нашою вакциною від COVID-19. Ми зазначаємо, що в даному випадку причинно-наслідковий зв’язок (між вакцинацією та смертю, – ред.) не встановлений», – йдеться у заяві корпорації. Також у корпорації додали, що на сьогоднішній день понад 400 мільйонів людей були вакциновані їхньою вакциною, розробленою спільно з німецькою компанією BioNTech.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що кілька днів тому у Вінницькій області через чотири години після отримання вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech помер 47-річний чоловік. Додається також, що у 5 інших осіб, які щепились з одного флакона з померлим, стан виявився задовільний. Випадок смерті зареєстрували як «несприятливу подію після імунізації», оскільки смерть сталася протягом 30 днів після вакцинації проти COVID-19.

Згодом у Департаменті охорони здоров’я та реабілітації Вінницької облдержадміністрації повідомили, що причиною смерті чоловіка після вакцинації препаратом Comirnaty/Pfizer-BioNTech стала гостра серцево-судинна недостатність.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *