Світові зірки та політичні лідери провели акцію на захист України. ВІДЕО

Світові зірки та політичні лідери провели акцію на захист України. ВІДЕО

Захід, організований спільно прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн, включав виступи Мадонни, U2, Біллі Айліш та інших. Зірковий склад знаменитостей та політиків висловив солідарність з Україною, пише People.

У суботу у співпраці з міжнародною освітньою та правозахисною групою Global Citizen зірки та політичні діячі взяли участь у мітингу у соціальних мережах «Stand Up for Ukraine». Користувачі могли взяти участь у заході через хештег #StandUpForUkraine.

Цифровий мітинг розпочався у п’ятницю з відгуків пересічних активістів на місцях, закликів до гуманітарної допомоги та виступів знаменитостей, кульмінацією яких став глобальний саміт зі світовими лідерами у суботу.

Серед зірок були: U2, Аланіс Моріссетт, Біллі Айліш, Біллі Джоел, Селін Діон, Кріс Рок, Демі Ловато, Елтон Джон та його чоловік Девід Ферніш, Глорія Стайнем, Green Day, Х’ю Джекман та його дружина Деборра-Лі Фернесс, брати Джонас, Кеті Перрі, Адам Ламберт, Люк Комбс, Мадонна та багато інших.

63-річна Мадонна та її 16-річний син Девід Банда порадували своїх підписників у Твіттері домашнім кавером на пісню Елтона Джона Your Song. Вони також відзначили виступ президента України Володимира Зеленського на «Греммі».

Біллі Айліш поділилася своєю піснею Your Power, яку вони з братом Фіннеасом присвятили народу України.

https://youtu.be/jsQnCFyIoUk

Селін Діон поділилася закликом до світових лідерів напередодні суботнього саміту: «Я заступаюсь за Україну. Усім світовим лідерам: ми потребуємо вас зараз більше, ніж будь-коли, щоб відповісти на заклик усіх: активістів, захисників та волонтерів, які працюють для підтримки біженців з України та всього світу», — сказала вона.

Ленні Кравіц висловив свою підтримку фотографією, де він тримає картонну табличку з написом: «Встань на захист України! Нехай править любов, а не війна».

Кеті Перрі поділилася відео, що рекламує мітинг у соціальних мережах. «Ми всі бачили, як в Україні розгортається жах, тому ми знаємо, як відчайдушно люди потребують допомоги. Настав час для всіх нас, але особливо для наших лідерів, виступити #StandUpForUkraine», — написала вона.

Оззи Осборн снялся в клипе с женой Шэрон: “Ми за Україну. Ми просимо всіх, хто бачить це, посилити цей заклик — опублікуйте себе, поділіться відео активіста або поділіться цим відео — щоб наші світові лідери знали, що нам потрібно, щоб світ став на захист України та підтримав біженців #standupforukraine”.

Група U2 висловила підтримку Україні та записала пісню, закликаючи людей фінансово допомагати українським біженцям: “Відважний народ України бореться за свою свободу – і за нашу – перед обличчям невимовного насильства та несправедливого вторгнення. Понад 4 мільйони людей, в основному жінки та діти, змушені були втекти заради життя – населення, яке майже дорівнює Ірландії”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *