У Північній Каліфорнії відбудеться благодійний концерт на підтримку України

У Північній Каліфорнії відбудеться благодійний концерт на підтримку України

Благодійний концерт на підтримку України за участю зіркового складу відбудеться цього тижня в легендарному залі Мілл Уеллі, Каліфорнія, пише Patch.

Розважальний вечір на користь громадян України «Душа та солідарність» відбудеться о 19:00 о п’ятниці в Sweetwater Music Hall у Мілл Уеллі. Це місто у 14 мілях від Сан-Франциско.

Учасниця “The Voice” Софія Бромберг, сенсація TikTok Метт Хансен і потужні вокалісти Девон Болдуін і Роззі є серед тих, хто планує виступити на заході.

Подію представлено Arizae Foundation, некомерційною організацією, заснованою подружжям Сан-Ансельмо Енді та Сарою Курціг. Фонд вже зібрав понад 360 тисяч доларів, щоб допомогти українському народові на тлі неспровокованої війни Росії проти України.

«Отримати фінансову підтримку Україні зараз дуже важливо», – сказала співзасновниця Arizae Foundation Сара Курціг.

«Фонд надає надійну, ефективну та послідовну некомерційну підтримку для України. Сто відсотків кожного продажу квитків та пожертвування на нашому сайті йде прямо в Україну, щоб підтримати людей тим, що їм потрібно на той момент. Їхні потреби постійно змінюються – укриття, оборонне обладнання, засоби зв’язку, ліки тощо – і наш фонд може бути безпосереднім, швидким і спритним з нашою адресною, критичною допомогою завдяки нашим донорам», – додала вона.

Концерт є одним із кількох заходів зі збору коштів, які провів фонд.

Пожертвування вже допомогли створити повністю обладнані укриття на заході України, доставити медичні товари та гуманітарну допомогу тим, хто потребує допомоги в Харкові та Києві, а також забезпечити військових, зокрема бронежилетами та касками, системами нічного бачення та патрульними дронами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *