У США стартували Всесвітні ігри: українців зустріли стоячи та з оваціями. ВІДЕО

У США стартували Всесвітні ігри: українців зустріли стоячи та з оваціями. ВІДЕО

Кожна деталь церемоній відкриття Всесвітніх ігор 2022 року була святкуванням міста Бірмінгем, штат Алабама, але найкращим моментом вечора був той, коли місто святкувало появу своїх відвідувачів з України, зазначає кореспондент AL.com Джозеф Гудман.

Він наголосив на тому, що найдовше та найгучніше під час церемонії відкриття Всесвітніх ігор у Бірмінгемі зустрічали спортсменів та тренерів, які представляли Україну. На думку журналіста, було очевидно, що українська делегація відчула цю силу, і її спортсмени дали зрозуміти, що цінують підтримку.

Гудман помітив, що вболівання за Україну були вдвічі тривалішими за аплодисменти, які дісталися під час відкриття спортсменам збірної США.

Змагання на Всесвітніх іграх стартують у п’ятницю – це головні неолімпійські змагання у світі. Україну представлятимуть 102 спортсмени у 19 видах спорту.

“Постановка церемоній відкриття була чудовою, але реальність, яка прийшла з появою спортменів з України, була тим, що зробило спорт таким переконливим у всьому світі. Це було без сценарію, органічно і по-справжньому.

Як завжди на міжнародних змаганнях, темою церемоній відкриття була єдність. Уболівання за Україну втілювало це. Ви могли відчути, як солідарність наповнює натовп, наче хвиля тепла”, – описує свої враження кореспондент.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *