Гурт Kalush Orchestra завітав у гості до Арнольда Шварценеггера у Каліфорнії

Гурт Kalush Orchestra завітав у гості до Арнольда Шварценеггера у Каліфорнії

Гурт Kalush Orchestra отримав повну гостинність під час перерви у своєму турі по США після запрошення до дому Арнольда Шварценеггера, пише Metro.

Переможці «Євробачення» зараз у середині туру по Північній Америці та добре використали свій вільний графік у середу, провівши час із іконою Голлівуду та колишнім губернатором Каліфорнії. Схоже, актор «Термінатора» чудово порозумівся з великою хіп-хоп групою, коли всі вони зібралися біля його великого особняка для групового фото (дивіться за посиланням).

75-річний Арнольд навіть одягнув рожеву панамку, щоб пасувати до лідера гурту Олега Псюка. Поруч із фотографіями із зустрічі Олег написав у Instagram: ««Йо, вчора залетіли в гості до Арнольда Щварценеггера. Він запросив нас додому і вийшов зустрічати з великим домашнім віслюком.».

«Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку, поділилися, наскільки це важливо для нас. Ви знаєте, Арнольд Шварценеггер активно підтримує українців з перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні».

Псюк додав: «Віримо, що закордонна підтримка лише посилюватиметься. Приємно було зустрітися з такою легендою, я, можна сказати, виріс на фільмах за його участю».

Арнольд написав у власному дописі: «Це було фантастично зустріти Kalush Orchestra, чемпіонів Євробачення з України. Ви мене надихаєте!»

Шварценеггер отримав нову хвилю популярності у березні, коли опублікував відео, в якому засуджував війну Росії проти України. Гурт Kalush Orchestra переміг на цьогорічному «Євробаченні» після того, як отримав дозвіл залишити країну, щоб взяти участь у конкурсі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *