Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм відвідав Україну. Відео

Голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм відвідав Україну. Відео

Відомий голлівудський актор бельгійського походження Жан-Клод Ван Дамм відвідав Україну та підтримав її, вигукуючи «Слава Україні» у вірусному відео, пише First Post.

У той час, коли тисячі українців борються з війною в їхній країні, а російські війська продовжують атакувати населені пункти, певні знаменитості виступили та висловили свою підтримку Україні та її народу.

Приєднавшись до ліги відомих особистостей, які підтримують Україну, відомий голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм також нещодавно відвідав охоплену війною країну і також бажав перемоги Україні.

Відео з актором було поширено у соціальних мережах і стало вірусним.

Ролик, опублікований Міністерством оборони України у офіційному Twitter, показує, як Ван Дамм стоїть із групою молодих хлопців і дівчат — напевно, українських військових — і далі заохочує всіх вболівати за перемогу країни. Ван Дамм вигукнув «Слава Україні!» двічі українською мовою.

Міноборони України, вихваляючи підтримку 62-річного актора, написало: «Жан-Клод Ван Дамм невипадково вигукує „Слава Україні!“ двічі. Він, як ніхто інший, знає, що таке подвійний удар».

Окрім відео, ще один знімок актора також став вірусним, де він позує з українським лікарем, якого відвідав після прибуття в країну. З фотографії можна припустити, що Дамм перебував у країні з медичним візитом. Його приїзд відбувся після того, як актор робив пропутінські заяви в минулому, а також неодноразово відвідував Крим після його анексії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *