Чоловік з Нью-Джерсі продав свою Tesla на запчастини та знайшов її… в Україні

Чоловік з Нью-Джерсі продав свою Tesla на запчастини та знайшов її… в Україні

Чоловік із Нью-Джерсі був шокований, коли побачив, що його Tesla, яка була сильно пошкоджена в автокатастрофі, їздить вулицями України, поки новий власник слухає музику на його обліковому записі Spotify. Про це розповідає Toronto Sun.

Джей Яроу, співробітник CNBC, відстежив свій списаний автомобіль через мобільний додаток Tesla та знайшов його у Кривому Розі. Також виявилося, що людина, яка їздила на автівці, слухала Дрейка.

«Ось незвичайна ситуація. У мене була Tesla, я розбив її, вона була повністю списана. А зараз вона… в Україні? І хтось там слухає Дрейка в моєму обліковому записі Spotify, досі залогіненому в систему», — написав Яроу в Twitter.

Яров не сказав, коли він розбив свою Tesla, але вважається, що вона потрапила на веб-сайт автомобільного аукціону та була продана комусь в Україні.

Це звичайне явище, коли транспортні засоби, сильно пошкоджені та списані страховими компаніями Північної Америки, продаються за кордоном, ремонтуються, а потім продаються покупцям, які нічого не підозрюють.