Родина розшукує українського біженця: він зник на кордоні Мексики та США

Родина розшукує українського біженця: він зник на кордоні Мексики та США

Українка відчайдушно шукає відповіді після раптового та загадкового зникнення її брата, розповідає 10News.

«Я почуваюся жахливо. Дуже сильна тривога», — розповіла Мар’яна Попович.

Мар’яна каже, що з кожним днем усе більше хвилюється, що вона нічого не чує від свого брата Івана Поповича, якого вона описує як українця зростом 6 футів 3 дюйми (190 см), із зеленими очима. Останній раз вона спілкувалася з ним 27 липня. Жінка каже, що він полетів до Мексики після спілкування з людиною, яка обіцяла йому роботу в США.

Фото: кадр відео 10news.com, архів сестри

Наразі не підтверджено, перетинав Іван кордон чи ні. Мар’яна каже, що його заявку на участь у програмі «Uniting for Ukraine», яка дозволяє українським біженцям в’їжджати до США, було схвалено 10 серпня. Тепер вона побоюється, що людина, з якою спілкувався її брат, якось пов’язана з його зникненням.

Стягнення з кредитної картки Івана показують покупки в Тіхуані та одну в Сан-Дієго, але його телефон тижнями був офлайн, за винятком одного повідомлення в соціальних мережах.

«Його друг намагався зателефонувати йому через Instagram, і якась випадкова людина відповіла іспанською… отже, хтось має доступ до його Instagram», — сказала Мар’яна.

Жінка каже, що безрезультатно намагалася зв’язатися з офіційними особами по обидва боки кордону. Тепер вона звертається до громадськості, благаючи допомогти його знайти.

Кожен, хто має інформацію про місцеперебування Івана, може зв’язатися з Мар’яною електронною поштою [email protected].