Україну охопили масові протести проти підвищення комунальних тарифів

Україну охопили масові протести проти підвищення комунальних тарифів

Все більше українців в різних містах країни починають приєднуватися до акцій протесту проти підвищення комунальних тарифів. Мітинги вже відзначені в Полтаві, Харкові, Кривому Розі та ряді інших великих міст. Люди незадоволені тим, що значення в платіжках стають все більше і закликають уряд вплинути на ситуацію. Про це пише Українська правда.

Вийшли групами на протести в Запорізькій і Дніпропетровській області, а на Полтавщині група мітингувальників знову перекрила рух транспорту на трасі Київ – Харків. У Харкові та Вінниці, Херсоні, Сумах і Глухові люди вийшли під будівлі міськрад – протести набувають масового масштабу. Українці протестують, називаючи підвищення тарифів геноцидом, який спрямований проти народу.

Жителі Кривого Рогу, звідки родом президент Зеленський, теж прийшли під міську раду з вимогою до влади зберегти тарифи, які діяли до 1 січня 2021 року.

Нагадаємо, що З 1 січня в Україні зросли тарифи на тепло та електроенергію. Також у 2021 році українці платитимуть більше не тільки за газ як товар, але і за його постачання.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *