В Україні вперше покажуть 3D-балет «Лебедине озеро»

В Україні вперше покажуть 3D-балет «Лебедине озеро»

Прем’єра всесвітньо відомого балету «Лебедине озеро» вперше у 3D-форматі відбудеться 17 березня в Києві. Про це пише Укрінформ.

«Нова продюсерська група Ukrainian World Ballet представляє новий проєкт «Лебедине озеро» у форматі 3D, з яким ми зараз стартуємо в Україні, а далі будемо просувати його в Європу і в світі. В Україні це вперше. Такого ще ніхто не робив. Ми зібрали потужну команду професіоналів у галузі класичного балету, в шоу-бізнесі, і саме завдяки цьому симбіозу народився формат балетної вистави, який поєднує вічну класику та новітні технології», – сказав керівник проєкту Андрій Сергєєв. За його словами, це новий формат у Європі та світі.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

«Ми не відходимо від канонів класики – це найголовніше – зберігаємо хореографію народного артиста Валерія Ковтуна. Щодо формату 3D – це спеціальний контент, виготовлений саме під цю виставу. LED-екрани розширять межі простору. Буде 10 тонн LED-екранів. Це сенсація, такого ніхто ще не робив», – сказав художній керівник проєкту заслужений артист України Руслан Бенціанов.

Вистава відбудеться на сцені Палацу «Україна» 17 березня: 80 артистів балету – у масштабних декораціях доповненої реальності, шоу супроводжуватиме симфонічний оркестр Київської опери (Kyiv Opera Theatre) під керівництвом заслуженого артиста України Віктора Плоскіни, відомого постановками в США, країнах Європи та Азії.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *