Джо Байден збирається підвищити податки для багатих американців

Джо Байден збирається підвищити податки для багатих американців

This image has an empty alt attribute; its file name is Magnit-Wanted-CDL-Banner-916-8806758.gif

Президент США Джо Байден збирається підвищити податки для багатих американців, а також великих корпорацій. Про це пише CNN.

За інформацією видання гроші потрібні для реалізації інфраструктурного плану президента. Свою ідею Байден відстоює, попри критику та перепони з боку інших політиків. Рішення щодо підвищення податків в політиці Байдена назвали центральним елементом його законодавчого порядку денного. Представники Республіканської партії вже заявили, що підвищення податків – “червона лінія”, перейти яку вони не дозволять.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Лобісти великого бізнесу готуються протистояти ініціативам президента, аби не допустити підвищення податків.Однак радники Байдена кажуть про те, що президент не збирається відступати й далі буде наполягати на підвищенні податків. Вони кажуть, що для Байдена підвищення податків – “питання справедливості й президент не соромиться говорити про це”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Один з радників Байдена, Майк Донілон, сказав, що для президента підвищення податків – принципова позиція, міняти яку він не збирається. Це переконання доведеться відстоювати та аргументувати, коли Байден почне переговори з представниками Демократичної та Республіканської партій стосовно покрокового підвищення податків. Серед компромісів, на які може піти Байден, зменшення преференцій для демократів. Президент США впевнений, що настав час змінити напрямок розвитку економіки США. Видання додає, що американські сім’ї, сукупний дохід яких менш як 400 тисяч доларів на рік – не відчують підвищення податків.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *