За 13 років у світі майже 400 людей загинули, роблячи селфі

За 13 років у світі майже 400 людей загинули, роблячи селфі

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Щонайменше 379 людей загинули в період із 2008 по 2021 рік роблячи селфі. Про це йдеться у повідомленні видання Journal of Travel Medicine.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Зазначається, що з початку пандемії кількість смертей через селфі знизилася, але швидко зросла після покращення епідеміологічної ситуації, досягнувши 31 випадку за перші сім місяців цього року.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Вчені вивчали статистику загибелі людей через селфі в період із січня 2008 року до липня 2021 року завдяки інструменту епідеміологічної розвідки під назвою Heimdllr-Project. Він може ідентифікувати всю інформацію, опубліковану в мережі про цей тип подій. Варто додати, що цей метод не реєструє випадки, які не призвели до смерті або не потрапили

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Найбільша кількість смертей через селфі зафіксована в Індії (100 випадків), США (39 випадків) та Росії (33 випадки). Крім них у топ потрапили Пакистан, Бразилія, Австралія, Іспанія, Індонезія, Мексика, Болівія та Великобританія.

Автори виділили десять найнебезпечніших місць на Землі для мисливців за селфі. Це Ніагарський водоспад (США/Канада), Глен-Каньйон (США), Чарко-ель-Бурро (Колумбія), Пенья-Біч (Бразилія), водоспад Мланго (Кенія), Уральські гори (Росія), Тадж-Махал та долина Даудпатрі (Індія), острів Нуса Лембонган (Індонезія) та архіпелаг Лангкаві (Малайзія).

Більшість загиблих під час селфі зірвалися з водоспаду, скель та дахів – 216 людей. Ще 123 – стали жертвами ДТП, 66 – потонули, 24 – постраждали від вогнепальних поранень, 24 – від електричного струму, 17 – від диких тварин.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *