Зять і радник Трампа готує до видання книжку мемуарів

Зять і радник Трампа готує до видання книжку мемуарів

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Зять та старший радник експрезидента США Дональда Трампа пише книжку мемуарів, яка вийде на початку 2022 року. Про це йдеться на сайті Broadside Books.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Назву майбутньої книжки та фінансові умови угоди не оголошують. «Як очікується, він пише про все − від Близького Сходу до реформи кримінального судочинства і пандемії. Його книжка буде ретельним поглядом на адміністрацію. Це буде правдою про те, що сталося за закритими дверима», − заявили у Broadside Books.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Нагадаємо, що автор книги Джаред Корі Кушнер − американський бізнесмен, політик; власник компанії з нерухомості й газети New York Observer. У 2009 році він одружився з Іванкою Трамп − донькою колишнього президента США. З березня 2017 року по січень 2021 Кушнер обіймав посаду помічника і старшого радника президента США Дональда Трампа.

Варто також додати, що Broadside Books − підрозділ одного з найбільших у США видавництв HarperCollins. Broadside Books спеціалізується на виданні літератури нонфікшн, зокрема на історичну і політичну тематику, в тому числі мемуарів.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *