Орландо Блум прилетів до Молдови, щоб підтримати українських біженців

Орландо Блум прилетів до Молдови, щоб підтримати українських біженців

Знаменитий британський актор, який прославився ролями у фільмах “Володар кілець” та “Пірати Карибського моря”, Орландо Блум приїхав до Молдови, де підтримав українських дітей, які вимушено стали біженцями через повномасштабне вторгнення РФ. Про це пише APnews.

This image has an empty alt attribute; its file name is VSP-Transport-B_H-1024x141.jpg

Відомо, що знаменитість є послом доброї волі програми UNICEF. Про свій візит він також розповів на сторінці Instagram. “З початком війни в Україні чи не кожної секунди дитина стає біженцем. Я в Молдові з UNICEF, зустрічаюся з сім’ями, які були змушені залишити все у пошуках безпеки”, – написав Блум.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Актор закликав інших людей надавати посильну допомогу українським дітям. Він опублікував кілька зворушливих знімків, на яких обіймається з українськими дітьми. “Дітям в Україні та за її межами потрібна вся допомога, яку ви можете надати”, – додав Блум.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Варто додати, що Молдова прийняла та дала притулок практично 400 тисячам біженців з України.

Цікаво, що Орландо Блум не вперше допомагає маленьким українцям. Так ще 2016 року актор їздив на Донбас, де також зустрічався з дітьми.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Відвідав Святогірськ, Краматорськ, Слов’янськ, де побував у кількох школах та дитсадках, які були зруйновані в ході військового конфлікту. А пізніше відвідав Маріуполь, Київ та Харків.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *