Співробітниця Укрзалізниці викликала флешмоб у соцмережі (Фото)

Співробітниця Укрзалізниці викликала флешмоб у соцмережі (Фото)

SММ-співробітниця Укрзалізниці помилковим постом у Telegram спровокувала цілий флешмоб у соцмережах. Вона помилково розіслали підписникам приватне повідомлення. Про це пише Укрінформ.

 Так, SММ-ниця Укрзалізниці опублікувала в Telegram пост, в якому розповіла, що вже поставила новини у Facebook, а тепер збирається збігати за молоком. “Поставила на Фейсбук приміські, наступну (новину, – ред.) поставлю через годину – за молоком збігаю”, – написала співробітниця УЗ. 

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Коли скріни повідомлення про молоко з’явилися в соціальних мережах, в Укразалізниці з гумором відреагували на курйоз і подякували читачам за уважність. “Друзі. Ситуація під контролем, молоко встигли купити і випити. Було смачно”, – пожартували в Укразалізниці. 

Після цього в українському сегменті Twitter почався флешмоб на підтримку співробітниці. Так, в Укрпошті написали, що пост вже закинули і пішли за хлібом. А в Twitter-акаунті Театру на Подолі заявили, що не збираються йти ні за хлібом, ні за молоком, тому що занадто холодно. А в Prozorro повідомили, що йдуть їсти.

This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *