Український освітній стартап залучив 5 мільйонів доларів

Український освітній стартап залучив 5 мільйонів доларів

Український стартап – онлайн-школа англійської мови Allright.io – залучив 5 мільйонів доларів від венчурного фонду Flashpoint VC та інших інвесторів. Про це пише Телеканал 24.

Проєкт Allright.io – онлайн-школа англійської мови для дітей від 4 років.Програма комбінує уроки з реальними викладачами та завдання від ШІ-вчителя з голосовим інтерфейсом. Алгоритм розпізнає мову студента, генерує аудіо-відповіді та проводить голосові уроки. На залучені гроші творці планують додати групові заняття і впровадити в освітній курс штучний інтелект.

“На цьому етапі розвитку технологій ми не можемо замінити справжніх вчителів віртуальними, але працюємо над тісною інтеграцією реального і штучного інтелекту. Ми експериментуємо з відведенням частини часу уроку ШІ-вчителю, щоб реальний викладач зміг проводити кілька занять одночасно і вартість уроків внаслідок цього знижувалася”, – зазначив засновник і гендиректор Allright.io Олег Оксюк.

Варто додати, що проєкт Allright.io орієнтований на ринки з низьким рівнем цифровізації освіти. Розробники онлайн-платформи прагнуть зробити програму доступною для всіх. Відзначають, що в онлайн-школі навчається 10 тисяч студентів, а викладачі проводять близько 50 тисяч уроків на місяць.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *