У США від коронавірусу померла дружина російського співака

У США від коронавірусу померла дружина російського співака

Днями стало відомо, що 42-річна підприємниця Таня Клаудіа Девіс, яка жила у Канаді, померла від коронавірусу. Жінки не стало через два місяці після весілля. Про це повідомив її чоловік Прохор Шаляпін на своїй сторінці у Інстаграм.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Я дуже не хочу в це вірити, але моєї Тетянки більше немає … Прощай, моя Танюша, я буду пам’ятати і любити тебе завжди”, – написав співак.

Пара уклала шлюб в Лас-Вегасі 31 липня 2021 року, а 3 серпня Тетяна захворіла на коронавірус. Упродовж тижня приватний лікар, якого найняла Девіс, стежив за її станом і проводив необхідні процедури.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

За послуги лікаря Девіс віддала $ 11 тис. Однак жінці ставало тільки гірше, до 9 серпня показник насичення крові киснем (сатурація) був на рівні 60%. Шаляпін наполіг на тому, щоб дружину госпіталізували. На той момент вона вже не могла дихати сама. 29 серпня Девіс підключили до апарату ШВЛ і ввели у штучну кому, з якої Таня вже не вийшла.

Нагадаємо, що Таня Клаудія Девіс – підприємниця, засновниця та провідний спеціаліст юридичної фірми Davies Law Fir, яка знаходиться в Оттаві, столиці Канади. Девіс закінчила з відзнакою Університет Оттави в 1998 році за спеціальністю психологія. Потім продовжила навчання на юридичному факультеті Університету Оттави, отримавши ступінь доктора права в 2003 році.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *