У США заарештували дівчину, яка відмовилася вдягнути маску в таксі

У США заарештували дівчину, яка відмовилася вдягнути маску в таксі

У Сан-Франциско (США) 24-річна дівчина відмовилася вдягнути захисну маску на прохання водія таксі Uber, а після цього бризнула йому в очі перцевим балончиком і намагалася вкрасти мобільний телефон. Її заарештували. Про це повідомляє ВВС.

Поліція висунула  їй кілька звинувачень, зокрема  – “напад із застосуванням їдкої хімічної речовини”. Дівчина була однією з трьох пасажирок таксі. Водій попросив їх вдягнути маски, але вони відмовилися. При цьому, одна з дівчат кашляла.

Через кілька хвилин водій зупинився і відмовився їхати далі, поки всі пасажирки не вдягнуть маски. У них відбулася сварка і дівчата вийшли. Коли водій все ще стояв на узбіччі, одна з них нахилилася до відчиненого вікна автомобіля і бризнула йому в очі вміст балончика, схожого на перцевий.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

У поліції повідомили, що друга пасажирка вирішила здатися правоохоронцям за власним бажанням. Згідно з обмежувальними заходами, які діють в Сан-Франциско для запобігання поширенню коронавірусу, громадяни зобов’язані носити маски, які прикривають ніс і рот в межах двох метрах від когось, хто не є членом їх сім’ї. Обов’язково носити маски в громадських місцях і транспорті.

У Департаменті поліції Сан-Франциско (SFPD) зазначили, що інцидент записано на камеру автомобільного відеореєстратора. Інцидент кваліфікували, як “безсердечну зневагу до безпеки й добробуту обслуговчого персоналу в розпал смертельної пандемії”. “Ми дуже серйозно ставимося до такої поведінки в Сан-Франциско, і прагнемо забезпечити справедливість в цьому випадку”, – сказано в заяві.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *