Сьогодні стартує реєстрація на лотерею Green Card

Сьогодні, 3 жовтня 2017 року стартує реєстрація на проведення US Green Card Lottery на статус постійного жителя США. Прийом заявок триватиме до  7 листопада 2017 року. На офіційному сайті Держепартаменту повідомляється, що у 2019 році розігруватиметься 50 тисяч грін-карт, а результати лотереї оголосять з 2-го травня 2018 року. Традиційно, участь в лотереї є безкоштовною.

Для того, щоб взяти участь у лотереї, потрібно подати заявку в електронному форматі в період реєстрації на сторінці US Green Card Lottery. По завершенню реєстрації в системі DV та з метою здійснення перевірки статусу, всі учасники повинні роздрукувати і зберегти онлайн сторінки підтвердження своїх заявок.

Нагадаємо, щоб стати учасником DV-2019, необхідно відповідати лише двом вимогам. Перша –  бути вихідцем з країни, громадяни якої за останні 5 років не перевищили квоту в 50 000 іммігрантів (Цьогоріч, такі країни, як Бангладеш, Бразилія,Канада, Китай,Колумбія,Домініканська Республіка, Сальвадор, Гаїті, Індія, Ямайка, Мексика, Нігерія, Пакистан, Перу, Філіппіни, Південна Корея, Великобританія (окрім Північної Ірландії) та В’єтнам не допускаються до лотереї. Друга – необхідно мати освіту або досвід роботи, який відповідає статусу учасника лотереї Грін-кард. Йдеться про закінчення середньої школи в США або іноземний еквівалент американської освіти. Як альтернатива, учасник може працювати не менше 2-х років протягом останніх 5-ти в одній з професій, яка відповідає списку на сайті.

Варто додати, що заповнювати анкету потрібно дуже уважно, адже невірна інформація чи навіть фотографія може призвезти до того, що ваша заявка не розглядатиметься.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *