Племінник Кеннеді подав в суд на Facebook

Племінник Кеннеді подав в суд на Facebook

Організація антивакцинаторів Children’s Health Defense, яку очолює Роберт Ф. Кеннеді-молодший подала в суд на Facebook та фактчекінгові організації Science Feedback, Poynter і PolitiFact. Їх звинувачують в цензурі та порушенні конституційних прав групи. Про це пише Ars Technica.

У позові стверджується, що Facebook і фактчекери вступили в змову в шахрайську змову, щоб очистити соціальні мережі від реклами проти вакцин. Також соцмережу звинувачують в тому, що вона діє спільно з «підступними фармацевтичними корпораціями». «Facebook зараз цензурує Children’s Health Defense, намагаючись очистити її від фактичної інформації про вакцини, 5G та агентів фармакологічних корпорацій», – говориться у позові.

Нагадаємо, що до 2019 року Children’s Health Defense, а також дружня їй World Mercury Project були головними замовниками антивакцинаторської реклами на Facebook. Це тривало до того часу, поки після спалаху захворювання на кір соціальна мережа змінила свої правила і почала боротьбу проти антивакцинаторів.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *