Україна отримала 40 повнопривідних вантажівок від США

Україна отримала 40 повнопривідних вантажівок від США

Сполучені Штати передали Державній прикордонній службі України 40 повнопривідних вантажівок Mitsubishi. Про це йдеться на офіційній сторінці Посольства США в Україні у Фейсбук.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Зазначається, що ця техніка є частиною пакету невідкладної допомоги прикордонній службі у розмірі 20 мільйонів доларів для виконання важливих правоохоронних функцій у відповідь на агресію Росії. Ці позашляховики прикордонна служба використовуватиме для патрулювання важкодоступних прикордонних районів.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

За даними ДПСУ, нові пікапи Mitsubishi L200 українські прикордонники отримали допомогу за програмою «Посилення спроможності Державної прикордонної служби України в сфері безпеки північного та східного кордону України».

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

“Допомога спрямована на підвищення ефективності службової діяльності підрозділів в ході виконання завдань з охорони північного та східного державного кордону України та для ефективної протидії загрозам національній безпеці України, які виникають сьогодні”, – йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

Загальна сума допомоги за вказаним проєктом має сягнути 20 млн доларів. Окрім транспортних засобів високої прохідності українські прикордонники отримають також переносні тепловізори, пневмокаркасні намети, балістичні шоломи, модульні захисні балістичні бронежилети та багато іншого необхідного обладнання й устаткування.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *