Київську обхідну дорогу будуватиме американська компанія

Київську обхідну дорогу будуватиме американська компанія

У конкурсі на будівництво першої ділянки Київської обхідної дороги перемогла американська компанія Bechtel Overseas Corporation. Про це йдеться на сайті Укравтодор.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Йдеться про першу 18-кілометрову ділянку майбутньої обхідної дороги від траси М-07 Київ – Ковель – Ягодин до М-06 Київ – Чоп. Для цієї ділянки дороги зведуть міст через Дніпро, також збудують шляхопроводи, біопереходи для тварин та естакаду. Крім цього, уздовж дороги планувають облаштувати відкриті автостоянки, майданчики зважування в русі, шумозахисні екрани та сучасне освітлення.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Bechtel пропонує збудувати першу ділянку КОД за 5,3 мільярди гривень. «Укравтодор» має підписати з компанією договір, після цього почнуть роботи.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Варто додати, що конкурс на будівництво проходив у три етапи, Bechtel стала єдиною компанією, яку допустили до фіналу. Інші чотири компанії, серед яких були фірми з України та Туреччини, відхили на першому і другому етапах. Тендер проходив поза системою Prozorro на приватному майданчику PlayTender, будівництво вивели з-під дії закону «Про публічні закупівлі».

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *