У Києві результаті ракетного обстрілу загинула Заслужена артистка України

У Києві результаті ракетного обстрілу загинула Заслужена артистка України

Відома українська акторка, заслужена артистка України Оксана Швець загинула в результаті ракетного обстрілу в Києві. Про це повідомляється на офіційній сторінці Молодого театру у Фейсбук, в якому працювала актриса.

This image has an empty alt attribute; its file name is VSP-Transport-B_H-1024x141.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

 «Непоправне горе в родині Молодого театру. Під час ракетного обстрілу житлового будинку в Києві загинула заслужена артистка України Оксана Швець. Світла пам’ять талановитій акторці! Немає прощення ворогу, що прийшов на нашу землю!» — йдеться у повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

Відомо, що Швець загинула цієї ночі під час обстрілів російськими окупантами Дарницького району столиці.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

«Кажуть, син пані Оксани, Олександр, уцілів, але поранений… Оксана Швець буквально нещодавно, ще 10 лютого, відзначала свій день народження», —додав мистецький оглядач Олег Вергеліс.

Додамо, що Оксана Швець — заслужена артистка України. Закінчила театральну студію при театрі ім. Івана Франка, 1975 рік, та Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. К. Карпенка-Карого, театрознавчий факультет, 1986 рік. У Молодому театрі працювала з перших років його становлення (тоді Молодіжному). Грала у виставах Сірано де Бержерак, Слово о полку Ігоревім, Репортаж, За двома зайцями, Диктатура совісті. Одна з останніх робіт — у виставі режисера Андрія Білоуса Зачарований.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *