Компанія з Каліфорнії передала до лікарень України санітайзери на $1,3 млн

Компанія з Каліфорнії передала до лікарень України санітайзери на $1,3 млн

Понад 1,3 мільйона доларів у вигляді дуже потрібних дезінфікуючих засобів для рук потрапить в медичні заклади України через пожертвування від Muse Health Division CC Wellness, пише PR News Wire.

Каліфорнійська компанія, виробник засобів особистої гігієни допомогла Україні отримати 200 000 пляшок дезінфікуючого засобу для рук. Пожертвувані 2,1 мільйона унцій продукту — дезінфікуючий засіб для рук і миття рук класу USP — розповсюджуються в Україні через United Help Ukraine, некомерційну організацію із штату Меріленд.

Підкреслюючи велику потребу в дезінфікуючих засобах у станціях охорони здоров’я та організаціях, де розміщені переміщені особи в Україні, представник ВООЗ і голова представництва ВООЗ в Україні Ярно Хабіхт нещодавно заявив: «Ми виявили, що ця нестача заважає медичним працівникам виконувати правильні процедури гігієни рук».

Президент United Help Ukraine Марина Байдюк додала, що “українські лікарні зазнають безпрецедентного тиску. Кількість людей, яких їм потрібно лікувати, різко зросла, – сказала вона, – в той час як ланцюги поставок перевантажені. Пожертвування Muse Health дозволить нашим партнерським лікарням поповнювати їх запаси та продовжувати надавати рятувальні послуги».

Заснована під час пандемії COVID-19 з метою допомогти людям відчувати себе в безпеці та захищеності, Muse Health до цієї ініціативи вже передала понад 55 000 пляшок дезінфікуючого засобу для рук тим, хто цього потребує.

Допомогти народу України можна, зробивши пожертви для United Help Ukraine за посиланням.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *