На кінофестивалі у Північній Каліфорнії покажуть фільм про боротьбу України

На кінофестивалі у Північній Каліфорнії покажуть фільм про боротьбу України

Фільм «Свобода у вогні: боротьба України за свободу» покажуть цього тижня в кінотеатрі у місті Мілл-Веллі у Північній Каліфорнії, повідомляє Patch.

Нещодавно випущений фільм, який документує звірства неспровокованого вторгнення Володимира Путіна в Україну, буде показано цього тижня на Кінофестивалі Мілл-Веллі.

Показ відбудеться в кінотеатрі CinéArts Sequoia (25 Throckmorton Ave) о 15:35 у вівторок та 12:45 у середу. Його представляє Arizae Foundation, некомерційна організація, яка збирає кошти для надання гуманітарної допомоги Україні.

«Фільм показує жахливі реалії цієї неспровокованої війни, яку розпалює Володимир Путін. Це дослідження мужності українського народу, який палко налаштований стояти на своєму до «останньої краплі крові», – йдеться в анотації Internet Movie Database.

«Демонструючи дивовижну здатність об’єднуватися як народ і захищати суверенітет своєї країни, українці виявляють співчуття та стійкість, навіть коли їх оточують смерть, руйнування та незбагненні воєнні злочини. Фільм переносить глядачів через війну, яка почалася одразу після Євромайдану (Революції Гідності) у 2014 році і триває через російське повномасштабне вторгнення у 2022 році.

«Завдяки особистим історіям цивільних осіб, дітей, солдатів, лікарів, людей похилого віку, журналістів, релігійних лідерів і міжнародних волонтерів, це гуманізуючий щоденник мільйонів людей, чиї життя були перевернуті з ніг на голову за 8 років війни».

Звичайні вхідні квитки на цей показ коштують 16,5 доларів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *