Жінкам України присудили премію імені сенатора Джона Маккейна

Жінкам України присудили премію імені сенатора Джона Маккейна

Премію імені Джона Маккейна за лідерство в державній службі цього року отримали жінки України, пише Yahoo.

Як повідомляє кореспондент Європейської правди, нагороду вручив син покійного сенатора Джек Маккейн в рамках Міжнародного безпекового форуму в Галіфаксі.

Під час вручення нагороди було зазначено, що 15% Збройних Сил — жінки, а також вони виконують іншу роботу для перемоги під вогнем ворога.

«Українські жінки мимоволі стали героїнями з мужністю, честю та гідністю, які надихнули світ», — сказав Маккейн.

Україну на жіночому форумі представляла перша леді Олена Зеленська, яка виступила перед учасниками у форматі відеозвернення. Вона зазначила, що в Києві є вулиця Джона Маккейна.

У свою чергу Джек Маккейн нагадав, що його батько «давно говорив про необхідність стримувати Путіна, прихильника КДБ [Комітет державної безпеки Радянського Союзу]».

Нагорода Джона Маккейна за лідерство на державній службі вручається щороку на Галіфакському міжнародному форумі безпеки особам з будь-якої країни, які продемонстрували видатне лідерство у прагненні до людської справедливості.

«Цією нагородою Галіфакського міжнародного форуму з безпеки вшановують надзвичайне життя сенатора Джона Маккейна — постійне нагадування про силу людського духу», — йдеться в описі нагороди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *