Зеленський привітав українських медиків із професійним святом. Відео

Зеленський привітав українських медиків із професійним святом. Відео

Президент Володимир Зеленський подякував українським медикам за професіоналізм та кожне врятоване життя та побажав Перемоги, розповідає Ukrinform.

З відповідним привітанням голова держави звернувся з нагоди Дня медичного працівника, який сьогодні відзначається у країні.

«Сьогодні день тих людей, чия професія — бути захистом життя. День українських медичних працівників і працівниць, усіх наших лікарів, усіх наших медичних сестричок, усіх наших бойових медиків. Саме в цій роботі чи не найкраще видно, що таке цивілізованість, що таке людяність, як люди вміють жити й працювати заради інших людей», — сказав президент.

«За всі ці безмежні світи, які видно в очах і дітей, і дорослих, і воїнів, і цивільних — усіх, кого ви врятували. Дякую вам! Бажаю вам сили й незмінної вдячності всіх наших людей, усієї України. Бажаю вам перемоги!» — наголосив президент.

Нагадаємо, цього року в Україні вперше відзначають День медичного працівника 27 липня. Раніше українське свято збігалося з російським і цьогоріч мало припадати на 18 червня, але за декілька днів до нього було прийнято рішення перенести святкування на іншу, власну дату.