В Америці журналістка продовжила прямий ефір після того, як її збив автомобіль (Відео)

В Америці журналістка продовжила прямий ефір після того, як її збив автомобіль (Відео)

У США журналістку Торі Йоргей у прямому ефірі збив автомобіль. Одразу після інциденту кореспондентка продовжила репортаж. Це сталось на каналі West Virginia TV.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

Йоргей вела пряму трансляцію з місця прориву водопроводу в місті Данбар. Під час цього її збила машина, що проїжджала повз. Попри це жінка продовжила вести прямий ефір.

“Мене щойно збила машина, але я в нормі! Так, це прямий ефір! Взагалі мене вже збивала машина в коледжі так само, тяк це сталось сьогодні. Я така рада, що зі мною все гаразд”, — прокоментувала вона. Цікаво, що журналістка не розгубилась і навіть пожартувала з цього приводу. “Це мій останній тиждень на роботі і ось що стається в таких випадках”, – усміхнулась вона.

Пізніше, в інтерв’ю виданню Phillymag вона зізналась, що вона переїжджає в інший штат і саме тому звільняється із телеканалу. “Це був мій останній робочий день, – розповіла вона. – Дякувати Богу, зі мною та оператором все гаразд. З технікою теж все добре. Зізнаюсь, ввечері того ж дня у мене поболювала нога та спина, але зараз усе в нормі!”

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

Журналістка також припустила, що інцидент стався через аварійні вогні, які можливо, засліпили жінку-водія. “Я припаркувала автомобіль біля житлового комплексу, – розповіла Торі Йоргей. Я не була на проїжджій частині, але праворуч від мене горіла купа аварійних вогнів, які, очевидно, засліпили водія, коли та повертала”.

https://www.youtube.com/watch?v=3bH3iLqP4eI
This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *