Україна посіла 121 місце в рейтингу за вартістю життя

Україна посіла 121 місце в рейтингу за вартістю життя

В рейтингу зі 139 країн Україна посіла 121 місце, а до  першої трійки увійшли Бермудські острови, Швейцарія та Норвегія. Про це йдеться на сайті Укрінформ із посиланням на дослідницький сервіс Numbeo.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Так, за даними дослідницького сервісу Numbeo, який опублікував рейтинг вартості життя 139 країн за 2021 рік, заснований на наступних показниках: вартість житла та продовольчих товарів, купівельна спроможність, відвідування закладів громадського харчування тощо.  За точку відліку індексу взяті показники Нью-Йорка (100%). Якщо в іншому місті індекс оренди 120, то в середньому оренда на 20% дорожча, ніж у Нью-Йорку. 

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft

Лідером рейтингу є Бермудські острови, проживання в півтора рази дорожче, ніж у Нью-Йорку. Далі йдуть Швейцарія, Норвегія, Ісландія, Барбадос. Цікаво, що сусідами України за рейтингом є Білорусь (120 місце) та Нігерія (122 місце). Найдешевше жити у Пакистані, Афганістані, Індії,Колумбії та Алжирі. Ці країні закривають рейтинг вартості життя.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *