Президент України оголосив конкурс для молоді

Президент України оголосив конкурс для молоді

Президент Володимир Зеленський закликав молодь взяти участь у флешмобі Ukraine NOW та розповісти про любов до України. Десятеро переможців конкурсу зможуть розраховувати на особисту зустріч з ним. Про це він повідомив у себе на сторінці у Фейсбук.

“Переглянув відео про нашу сучасну Україну, про молоді покоління свободи, народжені в незалежній країні. Вільні, красиві, сильні! Це та Україна, у яку я вірю!”, — написав Володимир Зеленський.

За його словами, у флешмобі Ukraine NOW можуть взяти участь усі охочі громадяни України віком до 30 років включно. Зеленський додав, що з десятьма переможцями флешмобу він побачиться на День Незалежності, у 30-ту річницю України.

Для участі у флешмобі необхідно записати ролик тривалістю до однієї хвилини не більше, і поділитися у ньому тим, що значить “для тебе бути українцем і як ти змінюєш життя на краще”. Надіслати ролики можна до 1 березня 2021 року. Журі обере десять переможців, які отримають можливість зустрітися та особисто поспілкуватися з президентом. З детальними правилами конкурсу можна ознайомитися тут.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *