Українська дитяча лікарня отримала матеріальну допомогу від діаспори зі США

Українська дитяча лікарня отримала матеріальну допомогу від діаспори зі США

Обласна дитяча лікарня у Кропивницькому отримала корисні подарунки від українських мігрантів зі Сполучених Штатів Америки. Про це повідомив завідувач відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Андрій Гутарєв на сторінці у Фейсбук.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Donato-Legal-Group_300_250-2.gif

Допомогу зібрали завдяки ініціативі Ігоря Левківа, президента Українсько-американської культурної асоціації штату Орегон. Всього з Америки передали 38 ящиків матеріальної допомоги. Обласна дитяча лікарня у Кропивницькому отримала від діаспори зі США такі медичні речі як скальпелі, голки, дихальні контури, крапельниці, дренажі та інше. Загалом з Америки передали 38 ящиків матеріальної допомоги.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що президент Українсько-американської культурної асоціації штату Орегон Ігор Левків, який організував передачу допомоги, родом з Івано-Франківщини. Відомо, що 29 років тому він жив у Кропивницькому та навчався у місцевому технічному університеті. До еміграції діти активіста лікувалися у цій лікарні. Тому пан Левків й вирішив підтримати заклад. Допомагали йому втілити ініціативу дві українські біблійні церкви у Портленді. Близько півтори тисячі жителів штату Орегон також висловили бажання приєднатися до доброї справи та зробили свої внески.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *