Український ресторан потрапив до топ-10 закладів із найкращим дизайном у світі

Український ресторан потрапив до топ-10 закладів із найкращим дизайном у світі

Популярний онлайн-портал про архітектуру та дизайн Dezeen підбив підсумки 2021 року та представив огляд 10 найкращих інтер’єрів барів та ресторанів з усього світу. До списку найкращих внесли український ресторан. Про це йдеться на сайті Dezeen.

This image has an empty alt attribute; its file name is Meest.gif

Ресторан під назваою Їстетика – це київський ресторан місцевої студії Yakusha Design був названий рестораном та баром року в інтер’єрі року на конкурсі Dezeen Awards 2021 за поєднання шорстких та гладких поверхонь. Відвідувачам подають меню зі здорового фаст-фуду на хвилястих лавках та за круглими столами з пухкими текстурованими глиняними вазами, створеними місцевими майстрами.

This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

До списку найкращих також увійли такі ресторани, як 50% Cloud Artists Lounge, що у Майл-Сіті (Китай), Veneno, що У Мексиці, а також Myrto, що в Італії. Також до десятки увійшлли також Іспанський ресторан Mo De Movimiento, SOMA (Велика Британія), The Budapest Cafe, Австралія, by Biasol, Mimi Kakushi, ОАЕ, від Pirajean Lees,Maido, Велика Британія, від Child Studio, Elgin, Індія, від Studio Renesa.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *