Обережно! В США відкликають салатний мікс через знайденого кажана в упаковці

В упаковці салату Fresh Express, придбаного в мережі супермаркетів Walmart у Флориді, покупці виявили мертву кажана, пише NBC.

Кажана одразу відправили в лабораторію для того, щоб перевірити на сказ, однак тварина вже почала розкладатися, тож у лабораторії повідомили про те, що результативний аналіз провезти неможливо. В якості запобіжного заходу людям, які їли салат, рекомендували пройти лікування від сказу. Проте, в Центрі з контролю і профілактики захворювань заявили, що передача хвороби шляхом вживання їжі скаженої тварини трапляється «надзвичайно рідко».

Наразі покупці, які отримали цей “неприємний сюрприз” почуваються добре. А виробник салату заявив про відкливання партії продукції, яка була відпрвлена в магазини на південному сході США. Йдеться про салаті Organic Marketside Spring Mix в упаковках по 5 унцій. Салат продавався в прозорому контейнері з кодом виробництва G089B19 і терміном придатності до 14 квітня 2017 року.

Fresh Express запропонувала відшкодувати вартість товару тим, хто встиг його придбати. Також, у Центрі по контролю і профілактиці захворювань підкреслили, що покупці, які встигли з’їсти салат з відкликаної партії, не ризикують захворіти на сказ.

Сподобалась новина? Ставте “лайк” та шукайте ще більше корисної та цікавої інформації на нашій сторінці UAdiasporacom у Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *