У Каліфорнії судять російськомовну шахрайку, яка представляючись імміграційним адвокатом, обдурювала людей

У Каліфорнії судять російськомовну шахрайку, яка представляючись імміграційним адвокатом, обдурювала людей

Згідно з судовими протоколами, жінці, яка нібито представлялася імміграційним адвокатом і отримувала тисячі доларів від осіб, які шукають притулку в Сполучених Штатах, було пред’явлено звинувачення в шахрайстві, пише ForumDaily ссилаючись на Mercury News.

Неллі Габуєва, яка, використовючи такі псевдоніми, як Неллі Аллен, Неллі Аллен Габуєва, Неллі Габутті і Еллен Аллен, була звинувачена в федеральному суді в шахрайстві з використанням пошти за те, що вона нібито представлялася ліцензованим адвокатом в Каліфорнії та Нью-Йорку. У травні колегія адвокатів штату Каліфорнія закрила практику Габуєвої, грунтуючись на тих же звинуваченнях.

У прес-релізі адвокатури штату з приводу справи Габуєвої, в якому вона згадується як «Неллі Аллен», йдеться про те, що люди, яких вона представляла, стикаються з «істотним ризиком видворення та депортації через помилкову та неправильну інформацію, наданої Аллен в їх заявах про надання притулку”.

У кримінальному позові проти Габуєвої, поданому в липні, стверджується, що вона прийняла тисячі доларів в якості гонорарів від іммігрантів, які шукали адвоката для подачі клопотань про надання притулку. У скарзі стверджується, що в трьох різних випадках Габуєва або подала документи неправильно, або не з’явилася до суду для представлення підзахисних. Також, у виданні наводиться чимало прикладів того, що клієнти платили жінці тисячі доларів за незаконні юридичні послуги з імміграційних справ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *