Володарка премії “Оскар” одягнула сукню від українського дизайнера (Фото)

Володарка премії “Оскар” одягнула сукню від українського дизайнера (Фото)

Про те, що відома англійська співачка Адель вийшла у світ у сукні української дизайнерки повідомляє UaPost із посиланням на повідомлення дизайнерки з Івано-Франківщини Маріанни Сенчиної.

“Рада бачити співачку Adele серед прихильників бренду Marianna Senchina, а ще приємніше розуміти, що стала вона такою з власної ініціативи, придбавши нашу знакову сукню-жакет в Luisa Via Roma” – зазначила на своїй сторінці у Фейсбук дизайнерка модного українського дому Marianna Senchina.

“Володарка премій “Оскар”, “Золотий Глобус”, “Греммі” та багатьох інших музичних нагород, яка активно бореться з надмірною вагою, знаходиться у прекрасній фізичній формі та виглядає надзвичайно жіночно у сукні бренду.

Варто додати, що дизайнерка модного українського бренду Marianna Senchina – є одною з найяскравіших представників молодих українських дизайнерів. Колекції бренду жіночого одягу Marianna Senchina – це тонка грань між жіночними силуетами та стилем унісекс. Вбранні молодого бренду Marianna Senchina характерні експериментальні деталі, ручна робота, вишивка та аплікації, а також іронічні забавні принти і високі стандарти якості.

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *