Українець встановив рекорд, здійснивши заплив на спині він грав на флейті

Українець встановив рекорд, здійснивши заплив на спині він грав на флейті

Чоловік на Харківщині встановив рекорд, коли здійснив заплив на спині. При цьому, Андрій Могилко грав на флейті. Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif
This image has an empty alt attribute; its file name is Rotex.gif

Плавець протримався 6 хвилин і 39 секунд, виконуючи композиції відомого індійського гуманіста, філософа Шрі Чинмоя. «Рекорд встановлювався у селищі Високий під Харковом на озері з дуже прохолодною водою, що суттєво ускладнювало, звичайно ж, Андрію завдання. Спочатку він відплив на глибину, а потім до нього радіокерованим корабликом доправили флейту. За правилами, рекорд припиняється, коли плавець стає на ноги чи припиняє грати. В нього, як у кожного спортсмена, що йде на рекорд, було 3 спроби. Андрій узяв дві”, – повідомила Лана.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Своє досягнення спортсмен присвятив 90-річчю від дня народження всесвітньо відомого гуманіста і філософа Шрі Чинмоя. У воді він виконав 6 його композицій, ще 4 зіграв на березі. Варто додати, що сам Андрій Могилко – майстер з виготовлення сопілок і флейт, музикант-самоук, спортсмен-бігун.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *