Відома співачка підтримує українців, співаючи із ними в метро, куди ті ховаються під час повітряної тривоги

Відома співачка підтримує українців, співаючи із ними в метро, куди ті ховаються під час повітряної тривоги

Українська співачка Наталія Могилевська, яка перебуває в Києві під час спільного інформаційного марафону “UAразом” на українських телеканалах розповіла, що співає в метро разом із людьми, які спускаються туди під час повітряної тривоги.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is small.png


“Моє життя змінилося. У мене мав бути концерт 8 березня. Я готувала навіть два концерти в Києві і величезний тур… Замість цього я співаю, але співаю в метро з людьми. Вони в паніці і я в паніці… Я навіть не знаю, хто кого підтримує більше – я чи вони мене. (…) Ми всі не їмо, усі не спимо, ми всі як прокинулися 24 лютого, так і не засинали більше. Це просто жах, що відбувається”, – розповіла співачка.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Run-Direct-1_B.gif

Могилевська також звернулася до Європи із закликом допомогти зупинити війну в Україні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Standart-Transport-1_S-UA.gif

“Хочу зробити звернення до Європи, подякувати їм за те, що вони приймають наших людей і за те, що допомагають нам. Але, мені здається, настав час зробити серйозний, остаточний, конкретний крок. Світ здатен це зупинити. І ми всі дивилися, як вісім років тому був забраний Крим. І ніхто нічого не зробив!.. Ми не змогли нічого зробити. І тому виросла така впевненість у цих людей, що вони можуть дозволити таке, що зараз відбувається, – справжню війну, справжнє горе. Це треба терміново зупинити. Я хочу попросити закрити небо, я хочу попросити допомогти нам”, – сказала виконавиця.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *